Losits Robi a Facebook-on

2011. február 22.

Műkarom, avagy újra divatban az emberi hülyeség :)

Igencsak elgondolkoztatnak az ilyen képek. Persze az ember első ránézésre csak az árnyoldalát látja ezeknek a „műremekeknek”. Milyen sz@r lehet, amikor reggel a csipát ki akarja törölni az ember a szeméből, és elfelejti, hogy előző nap ilyen karmokat hegesztettek az ujjai végére. Legalább a szemészorvosok nem akarnak majd külföldre menni dolgozni. Lesz kihívás itthon is nekik. Vagy próbáljanak meg szűk farmer zsebéből aprópénzt kihalászni vele. Ezzel már a táblát sem lehet olyan élvezetesen karistolni. Abba már bele sem merek gondolni, hogy egy kiadós anyagcsere után milyen keservekkel és sérülésekkel járhat a szóban forgó terület megtisztítása a budipapírral, ami amúgy is simán át tud lyukadni, ha sok a szaft. :) Meg arra is figyelni kell, hogy ha véletlenül letörik, a macska ne nyelje le. Lefogadom, hogy eredetileg a cölibátusukat megtartani nem tudó apácáknak készítettek hasonlót.
De ne hagyjuk ki a praktikumokat sem!
Könnyedén kipiszkálhatjuk ezekkel a karmokkal a fogaink legtávolabbi zugaiban megbúvó húscafatokat, nem kell kiskanál a leves kóstolásához, a disznósajtból is ki lehet piszkálni a nemkívánatos részeket, és nincs az a mélyen ülő fikagombóc, amit ne lehetne elérni vele.
No, de ennyit szenvedni ezért a pár jelentéktelen előnyért… hölgyeim, tegyék a szívükre a kezüket! :P
 
 

Share

4 megjegyzés:

dharma írta...

Noh ,ezt gondold át még egyszer!!! Tény,h van olyan köröm amihez kell "életvitel"/megszokás/mittoménmi,de Te egy versenykörmöt linkeltél be. Ezt valaki kb egy fotózás és egy verseny erejéig hordta. De ha fele ilyet csinálsz vendégem vagy egy karton sörre ;)

Losits Robi írta...

Közel ugyanilyent láttam egy hétköznapi lány, hétköznapi ujjain, csak nem volt ennyire csicsás.
Nem tudom elképzelni, hogy bármiféle haszna van a rengeteg hátránya mellett. De ha mégis, okosítson ki valaki! :)

NessieGraf írta...

Nem lehet vele fogat piszkálni. Aprópénzt felszedni, akkor se ha jóval rövidebb. De egy kutya fülének vakargatásától könnyen vége lesz a körömnek.(próbálva) :)

Losits Robi írta...

Remélni merem csak, hogy nő vagy. :D
Igen, a kutyák vakarászása sem veszélytelen feladat ezekkel a karmokkal. Viszont védekezni milyen jó lehet vele, ha megtámad egy eb. :)

Megjegyzés küldése