Losits Robi a Facebook-on

2011. március 6.

Tahó Világ - 102. napi forgatókönyv

Üdvözlet minden kedves Valóságshow rajongónak!
Kezdetét veszi egy naponta jelentkező Tahó Világ-os /Való Világ/ sorozat az oldalon. Sokan nem tudják, de előre megírt forgatókönyv szerint készül a műsor. Sikerült a szerkesztőségből megkaparintani a forgatókönyveket, amelyeket minden nap előre közzéteszek. :)) Bármiféle különbözőség a valósággal szemben teljes mértékben megengedett. :D Remélem, tetszeni fog! Jó szórakozást kívánok!



Tahó Világ
102. napi forgatókönyv

Ébresztő zene: Zalatnay Cini: Nem várok holnapig

Alekosz reggelre minden agyneműt elszed Évától, aki ezért marha pipa lesz, és megint leköpi Jerzy-t. Persze úgy kell beállítani, mintha Alekot akarta volna, csak Jerzy épp útban volt. Mindenesetre jó kis konfliktus lesz belőle, amit majd az összefoglaló végére teszünk be. Gigi ezen megint kiborul, és kirohan a mosókonyhába bőgni, ahol éppen Laci próbál könnyíteni magán, kezében egy újsággal, s értetlenül néz a lányra. Gigi persze itt sem tud megnyugodni és zokogva panaszolja az utána siető Jerzy-nek, aki még a turhát törölgeti, hogy ki akar menni.

Béci a délelőttöt a nappaliban tölti, és gyakorolja az olvasást. Amikor legutóbb ő próbálta felolvasni a villatahóknak küldött levelet a nézettség 23%-kal esett. Főleg azok a szavak okoznak neki gondot, amelyek végén ragok vannak. Éjszaka a riportszobába beküldünk egy logopédust, vele fogja gyakorolni a „Mit sütsz, kis szűcs?”-öt.

Szandika egész nap nem kel fel, de ez senkinek nem tűnik fel, mert ez teljesen megszokott tőle. Később kiderül, hogy azért bujkál a takaró alatt, mert egy gennyes pattanás nőtt a homlokára, és nem mer mutatkozni. Alekosz kivételével mindenki megpróbálkozik azzal, hogy megvigasztalja Szandit. Anikó ki akarja nyomi a pattanást, de Szandika nem hagyja neki, és csúnyán összevesznek, amin Ani kiborul. Alekoszhoz menekül, aki persze felajánlja neki, hogy szívesen feloldja a benne lévő feszültséget éjszaka a nyugiszobában. Ezen meg Éva akad ki, és mivel nincs ott Jerzy, leköpi Bécit, aki éppen elszundított olvasás közben.

Laci egész nap főz, de senki nem eszik az ebédből, mert nem mosta meg a kezét, miután Gigi rátört a fosókonyhában. Kénytelen-kelletlen megeszik mindent, mert kaját nem dobunk ki.

Alekosz hoppon marad, mert Anikó végül kibékül Szandikával. És hogy tanújelét adja, hogy egyáltalán nem haragszik, megint megujjazza a plazacicát.

Az esti összefoglaló kérdése:
Eláruljuk-e Bécinek, hogy ki köpte le alvás közben, vagy sem?
-         igen
-         nem  


Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése