Losits Robi a Facebook-on

2011. március 8.

Tahó Világ - 104. napi forgatókönyv

Ébresztő zene: Madonna: Material Girl

A nézők megkímélték a villatahókat a halálos agyhártyagyulladástól, hiszen a legtöbb szavazat az online kérdésünknél a bárányhimlőre érkezett. Direkt a TahóVilág számára kitenyésztett vírussal fertőzött, génmanipulált húst kapnak ma a lakók. Stílusosan birkahússal kedveskedünk nekik. Egész jól végződhet a Betegség hét, hiszen Éva már tegnap megfertőzte Alekoszt, és Gigit az előre be nem tervezett influenzával, úgyhogy a bárányhimlő csak hab a tortán.  

Nőnap alkalmából beküldünk a villába pár vegyvédelmi ruhába öltözött sztriptíz táncost, akik a frászt hozzák a villatahókra, mert azok azt hiszik, hogy valami fertőzés miatt vannak a chipendale-esek így beöltözve, de Jerzynek sikerül  őket megnyugtatnia, hogy ez csak jelmez. A lakók gyanakodva töprengenek azon, hogy vajon miért lécelnek le a vendégek olyan gyorsan, miután a bárányhúst behozták, anélkül, hogy levetkőznének. Természetesen Laci főz, ő lesz a vírusgazda. A tegnapi eset óta valaki mindig ellenőrzi, hogy mosott-e kezet, mielőtt a kajához nyúl.

Béci nőnapra minden lánynak rajzol egy-egy virágot, hogy ezzel kedveskedjen nekik. A gesztust a villalányok nem tudják értékelni, mert órákba telik, mire ledörzsölik az alkoholos filccel a homlokukra pingált „kurva” tulipánt.

Jerzy megtalálja a riportszobában - látszólag - ottfelejtett tegnapi forgatókönyvet, és nekiesik Giginek, mikor megtudja, hogy a lány egyből odaadta magát a producernek, mikor neki hónapokat kellett várnia arra, hogy őt megdughassa. Ezen meg a lány akad ki. /Ha mégsem, akkor mutatunk majd neki néhány képet is a pásztoróráról… szerk./
Hatalmas ordibálás lesz a dologból, miközben olyan szavak is elhangzanak a csalódott lány szájából, ami miatt kénytelenek leszünk kitenni az esti összefoglalóra egy 32-es karikát a kiskorúak és a jóérzésű emberek védelme miatt. Meg egy 60-ast is… az idősebbek szívének védelme miatt.

Szandikának külön feladatot adunk, mert még mindig nem hajlandó felkelni. Össze kell írnia, hány plasztikai sebészt ismer. És ezek közül mennyivel volt szexuális kapcsolata. /A számadatok bizonyára minket is meglepnek majd… szerk./

Anikó kezd legelőször vakarózni a kaja elfogyasztása után. Őt követi Alekosz. Mondjuk ő amiatt, mert felpróbált egyet Éva bugyijaiból, amiről azt hitte Béci előző nap nem szórta tele viszketőporral, mert korábban a párnája alá rejtette. Tévedett.

Évával már második napja nem beszél senki, így más megoldás híján a kénytelen a fürdőben, a tükör előtt saját magával ordibálni. Időközben újratermelődött a nyála, de szerencsére a tükröt könnyebb letakarítani.


Üzenet a stábnak: 
Aki Éva fanszőrzetéből tud szerezni néhány szálat, amit elárverezhetünk, hogy a befolyt összegből támogathassuk a gyermekéheztetési alapítványt, az találhatja ki, mivel szívassuk meg a villalakókat legközelebb.


Az esti összefoglaló kérdése:
Megmutassuk-e a nézőknek azt a képet, amit az egyik leleményes stábtag készített Szandika gennyes pattanásáról az éjszaka leple alatt, miközben aludt.
-         ne, mert ez gusztustalan
-         persze, és legyen ez a háttérkép a legközelebbi párbajon
-         csak Szandikának mutassátok meg
-         ne szívassatok már, alvás közben senki nem tud fényképezni

Share

1 megjegyzés:

Megjegyzés küldése