Losits Robi a Facebook-on

2011. március 11.

Tahó Világ 107. napi forgatókönyv

Ébresztő zene: Hair: Good Morning Starshine

Éjszaka történt:
A paphoz egy másik papot kellett hívnunk, mert egyes villalakók gyóntatása közben a hallottaktól sokkot kapott. Többek között akkor, amikor Béci arra buzdította a lelkészt, hogy „önmagával szegje meg a cölibátusi fogadalmát és apró termetű hímivarsejtnek nevezte” /kiskorú olvasóink miatt finomítottunk az eredeti változaton… a szerk./, és annyira elragadtatta magát, hogy a hivatásától nem kicsit idegen kifejezések hagyták el a száját. Például az, hogy „vedd a péniszemet a szádba, te kellemetlen illatú földműves”.
Jerzy arról próbált meg információt szerezni, hogy a tévénézőknek van-e tudomásuk a melegpornós múltjáról, de a pap – mivel külső információkat nem lehet megosztani a villatahókkal – nem volt hajlandó erről nyilatkozni. Jerzy felajánlotta, hogy cserébe leszopja… de akkor sem. Végül saját magát szopta le, hátha ezzel megoldhatja az atya nyelvét, de amellett, hogy a lelkész elhányta magát és elájult, más említésre méltó dolog nem történt. De legalább Jerzy mostantól biztos lehet abban, hogy a nézők tudni fognak a múltjáról. Egy időre viszont fel kellett függeszteni a gyóntatást, míg a megrázó eseményeken keresztülment pap feloldozásért esedezett a kollégánál, majd végül átadta a stafétabotot /információink szerint, miután hazament, rákeresett Jerzy munkásságára a neten, és több – igen látogatott – videómegosztó portálra feltöltötte a talált videókat Angry Priest néven… a szerk./.
Utólag kiderült, hogy az új lelkész még kevésbé bírja a megpróbáltatásokat. Sajnos hozzá a pszichiátriai intézetből kellett segítséget hívnunk. Kapott egy kis görcsoldót, meg egy hosszú ujjú kabátot, hogy ne fázzon meg a szokatlanul hűvös márciusi éjszakában, míg egy tökéletesen szigetelt, meleg helyre nem viszik. Mázli, hogy Pándy nem volt rajta a meghívható papok listáján, mert könnyen lehet, hogy tettlegességig fajultak volna a dolgok. Szétcsapott volna a lakók közt… egy baltával.

Technikusaink gőzerővel számolták tegnap és egész éjszaka a „K” betűvel kezdődő szavakat amik ugye tiltólistán vannak Jerzy, Béci, és Laci esetében. A tilalom megszegés tekintetében Béci vezet 1263-mal, őt követi Jerzy 342-vel, és végül Laci 12-vel. Neki Alekosz nem tudott túl sok beugratós kérdést feltenni, mert Laci tegnap reggel gyomorrontást kapott, és egész nap a mosókonyhában ücsörgött a budin, oda meg nem igazán volt kedve bemenni. Lacinak kapóra jött a hasmenés, mert a nézők a tegnap esti összefoglalóban feltett kérdésre, melyben arról kérdeztük őket, hogy milyen versenyben kelljen összemérniük az erejüket, arra szavaztak, hogy ricinusolaj ivó verseny legyen. Laci királynak érezheti magát a mosókonyhában. Oda a többiek normál körülmények között sem mernek bemenni kora délutánnál előbb. De nagyon úgy néz ki, hogy ma is egész napra Laci béreli ki azt.

Stábnak:
Terry Black éppen egy rágalmazási perről jön, nagyon ki van akadva, ne nagyon társalogjatok vele, hagyjátok meg ezt a bent lakóknak. Elfogadta a felkérésünket, hogy legyen a ricinusivó verseny bírája… ha valaki, hát ő biztos nem fog megbotránkozni a verseny után történő dolgokon.
Mielőtt a villahatók felkelnek, vigyetek be két mobil vécét nekik, meg néhány tavalyi újságot, amelyek a közepére betettünk egy-egy posztert Olivérről, amin épp vigyorog. Tiszteljük meg ennyivel, végtére is ő találta ki a tegnap esti kérdésre adható válaszokat…


A nap főbb eseményei:
Nagyon örülnek a villatahók Terry Black érkezésének. Csak Alekosz, Évi, Jerzy, Béci, Laci, Gigi és Szandika húzza a száját. Főleg miután Terry ismerteti a mai ricinusivó versenyt, s annak szabályait. Többen elégedetlenkednek, főleg azért, mert tegnap mexikói napot tartottunk a villában, és kizárólag rendkívül csípős, chilis ételeket kaptak /tényleg érdemes volt a hangtechnikust bevenni a kreatív csapatba… a szerk./.

Anikó valóban szerelmes lesz Terry Blackbe, amint megpillantja, és megtudja, hogy híres. Nem is fog tudni igazán a versenyre koncentrálni, de azért derekasan küzd, hogy elnyerje a celeb szimpátiáját. Aztán ezt követően más egyáltalán semmire nem tud koncentrálni, csak toporog valamelyik budi előtt, hogy ő is sorra kerüljön. Terry is szimpatizál a lánnyal egyébként /ezt titkos forrásból megtudtuk/, hiszen ő is világ életében ilyen csinos nő szeretett volna lenni. Meg is beszélik, hogy találkoznak majd odakint, de mikor a celeb meglátja, hogy mit művel Anikó Béci rózsaszín sapkájával és hogy próbálja azt Jerzy bőröndjében elrejteni, mert nem jutott be időben egyik vécére sem, meggondolja magát, és sajnálkozva közli a lánnyal, hogy mégsem tudnak összefutni, mert akkor éppen Indiában lesz, vagy még messzebb, mert segítenie kell az éhező gyerekeken. Meg azokon, akik férfiből nővé akarják operáltatni magukat. Vagy nőből férfivá… vagy férfiből lóvá… vagy hallá.
Anikó szerelmes szíve darabokra hullik a hallottak alapján, majd berohan bőgve a hálóba. Szembetalálkozik Évával, akit megkér, hogy köpje le Terry Blacket, és zokogva bújik a takarója alá, és nem hajlandó kimászni onnan. A többiek most nem tudják vigasztalni sem, mert rengeteg szaladoznivalójuk van egész nap.

Alekoszt kizárja Terry Black a versenyből, mert a gongszó elhangzása előtt nyúl a ricinusolajat tartalmazó pohárhoz. Így ő nem indulhat a mesés nyereményért. A többiek nem látszanak túl boldognak, mert Alekosz nem ihat ricinust, pedig ez által sokkal jobbak lettek a nyerési esélyeik. 
Nem tudjuk, hogy taktika-e vagy sem, de Éva – Alekosz kizárása után, s mert Anikó megkérte – nagyot kortyol a turhapalackból és kétszer is leköpi Terry Blacket, aki annyira kikel magából, hogy végigüldözi Évát a villán, hogy megtépje, miközben azt üvölti, hogy be fogja perelni becsületsértését. Éva nagy levegőt vesz, és bemenekül Lacihoz a mosókonyhába… Oda viszont senki nem mer utána menni. Terry kivárásra játszik, mert tudja, hogy Évának előbb-utóbb elfogy a levegője, és kénytelen lesz kijönni. De a számításai nem jönnek be, mert Éva nem adja fel, s ahelyett, hogy kijönne, inkább elájul odabent. Terry Black feladja végül a várakozást, kettétöri Éva fésűit, aztán a lány összes cigijét Jerzy bőröndjébe borítja – ahova Anikó a telefosott rózsaszín sapkát dugta – majd alaposan összerázza, és elhagyja a villát.

Alekosz a későbbiekben a mobilvécé környékén sündörög, hogy figyelemmel kísérje az eseményeket, és baráti jó tanácsként több ízben közli Bécivel, hogy szedje össze magát, mert szombaton párbaj lesz. Béci megfogadja Alekosz tanácsát, és igyekszik magából a legtöbbet kihozni…

Gigi és Jerzy nem tudják kivárni, hogy sorra kerüljenek valamelyik illemhelynél, mivel Szandika magára zárta az ajtót a fürdőben, és egész nap Olivér képét nézve fantáziálgat a vécén ülve. Így a szerelmespár kénytelen az egyik fazékon osztozkodni. Abban Laci úgyis csak magának szokott főzni.

A versenyt végül Laci nyeri, mert neki már amúgy is mindegy volt, hiszen edzésben van, úgyhogy benyakalja a ricinus majdnem egyharmadát, és visszaballag a mosókonyhába, ahol a nap hátra lévő részét tölti.

Anikó ágyneműjét cserélni kell. A villatahók a nappaliban töltik az éjszakát, és a villa tervezőjét szidják, hogy miért nem tudott legalább egy kurva ablakot tervezni a hálószobához, hogy legalább szellőztetni lehessen. Közben meg rendületlenül járnak könnyíteni magukon.

Kedves Olvasók! Ne feledjétek, ma is Ti döntötök az esti összefoglaló kérdésében!! Úgy folytatódik a történet, ahogy Ti szeretnétek! Szavazzatok ma éjfélig!! Az online szavazás eredményeként egy csomag vicces dolgot fog kapni Éva hamarosan.

Az esti összefoglaló kérdése:
web survey


Facebook oldalam
Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése