Losits Robi a Facebook-on

2011. március 7.

Tahó Világ - 103. napi forgatókönyv

Ébresztő zene: James Brown: Good morning, Vietnam!

Anikó ujja beleszárad Szandika hüvelyébe, mert éjjel elfelejtette kivenni, és úgy aludt el. Ma nemcsak Szandi nem kel fel a pattanása miatt, hanem Anikó sem a kis kellemetlensége okán. Hirtelen ötlettől vezérelve megkéri Bécit, hogy hozzon egy kis vajaskenyeret. Arra hivatkozva, hogy ágyban szeretne reggelizni. Béci udvariasan elutasítja a kérést /Hozzál magadnak, ba***eg, ki a f***om vagy, hogy azt képzeled, mindenki a te *****-es *****-at fogja tisztára nyalni? Vagy beleszorult az ujjad Dika p****-ba? /. Végül aztán mégis megsajnálja a lányt, és visz neki egy szelet kenyeret, így Anikó végre kiszabadítja magát.

A nagy sikerű Egészség Hétre való tekintettel ezen a héten megrendezzük a Betegség Hetet. A villatahókat különböző vírusokkal fertőzzük meg, és aki a hét végén a legtovább tud hason fekve kúszni, értékes nyereménnyel jutalmazzuk. Különdíjban részesül, aki a legtöbbet veszít a testsúlyából a játék hetében.

Alekosz 3 órán keresztül nézegeti magát a tükörben, és elégedetten állapítja meg újból, és újból, hogy a nyakkendő és az ing harmóniája pozitív hatással van a bioritmusára, és ennek folyományaként iszik néhány deci pálinkát, majd céltalanul ücsörög a kanapén, és bárgyún mosolyog folyton, mert tudja, hogy filmezzük. 

Éva tegnap valószínűleg megfázott. Eldugult orral, nyitott szájjal alszik, ami ettől annyira kiszárad reggelre, hogy nem tud leköpni senkit. 

Ugyan a nézők úgy szavaztak, hogy ne áruljuk el Bécinek, hogy ki köpte le, de kell a nézettség, úgyhogy kicsit megmanipuláltuk a szavazás eredményét. Béci titkos bosszút forral, s amikor Éva fürdik viszketőporral szórja be minden bugyiját. A többiek egész nap azon röhögnek majd, hogy vakaródzik Éva, obszcén megjegyzésekkel illetik, aki ezt megunva a nap hátralévő részét a jacuzziban tölti Alekosszal, és azt vitatják meg, hogy ha Szandika Évát vinné ki párbajozni, akkor melyik ruháját vegye fel majd, ami alá nem kell bugyi, hogy ne kelljen élő adásban is vakaróznia. 

Laci bevallja Anikónak, hogy ő is szerelmes Olivérbe, aztán együtt sírnak, és felelevenítik Oli legszebb pillanatait, amit majd az összefoglalóba mi is beteszünk. Azt is megtudhatják a nézők, hogy László korábban Jamie Oliver iránt is gyengéd érzelmeket táplált, és azóta megmaradt ez a megmagyarázhatatlan vonzódás benne ezen keresztnevű férfiak iránt. A mesterszakáccsal készült perverz videót feltöltjük egy mocskos internetes portálra, és tüntetőlegesen elhatárolódunk attól, hogy tudomásunk lett volna erről a felvételről a szereplőválogatás idején. 

Miközben Jerzy-nek hülye kérdéseket teszünk fel a riportszobában, a TahóVilág producere egy kameramentes órát tölt el ismét Gigivel a nyugiban.


Üzenet a stábnak:
Buci megint merev részegre itta magát, szóljatok Lilunak, hogy az összefoglaló felvételére neki kell bejönnie, mert Balázsnak két napja hasmenése van a sütitől, amit a villatahók sütöttek a 100. nap alkalmából a stábnak.

Az esti összefoglaló kérdése:
Milyen vírussal fertőzzük meg a villatahókat?
-         influenza
-         bárányhimlő
-         herpesz
-         agyhártyagyulladás


Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése