Losits Robi a Facebook-on

2011. március 12.

Tahó Világ 108. napi forgatókönyv

Ébresztő zene: Guns & Roses: Welcome to the Jungle

Éjszaka történt:
Éva egész éjjel a mosókonyhában feküdt eszméletlenül. Ezt az alkalmat Béci nem tudta kihasználatlanul hagyni. Mivel látta, hogy Terry Black széttörte Éva összes fésűjét, egy óvatlan pillanatban belopózott az öntudatlan állapotban heverő lányhoz, és jó alaposan összekócolta a haját, meg belenyomta a rágógumiját is. Az est hátralévő részét a budi, és a szauna között ingázva töltötte el. Ha már egyszer méregtelenítés, akkor legyen méregtelenítés!
A többieknek komoly problémát jelent az ülés a csípős, mexikói ételek és a hasmenés párosítása miatt, úgyhogy leginkább fekve, vagy a jacuzziban áztatva magukat próbálják átvészelni a kritikus időszakot. Alekosz az elmúlt napokban – érthető módon – nem folytat olyan vehemens hadjáratot a villa hölgy lakóinak meghódításáért. Éjszaka kibotorkált félálomban a vécére, és mikor kinyitotta az ajtót, rémülten hátraugrott. Először azt hitte, hogy valaki elfelejtette lehúzni a klozetet, de a kupacot jobban szemügyre véve rájött, hogy az csak Szandika, aki elaludt a vécén. Mi tagadás, még mindig szarul néz ki.

A nap főbb eseményei:
Éva magához tér a mosókonyhában, mikor Laci rányit reggel. Jobbnak látja, hogy ha a nap további részében nem osztozik az ügyvéd úrral a helyiségen, és sebesen kereket old, miután meggyőződik róla, hogy Terry Black már elhagyta a villa területét. Első útja a fürdőszobába vezet, hogy rendbe szedje magát, ahogy ezt mindennap, szertartásszerűen elvégzi. Elborzadva látja, hogy néz ki a feje, és artikulálatlan hangon sikítani kezd. Alek azt hiszi, hogy ő is Szandikára nyitott rá véletlenül, ám, amikor bepillant a fürdőbe, látja, hogy másról van szó. A többiek is odagyűlnek a sikoltozásra, Laci kivételével, de ő már megszokta a sikolyokat a háborús bevetései során. Fel sem veszi az ilyesmit. Meg amúgy is az az álláspontja, hogy inkább ülni fog a továbbiakban is.
A fürdőben visszafojtott nevetés töri meg a sikoltozás utáni csendet, mikor Évának elfogy a levegője. Úgy néz ki a frizurája, mint egy petárdával szétrobbantott vattacukor. A sikolyt egy ordítás követi, amikor észreveszi, hogy egy rágót ragasztott valaki a hajába, majd toporzékolni kezd, amikor meglátja a darabokra tört fésűit. Aztán meg ezeket kombinálja, amint észreveszi, hogy mindenki rajta röhög a fürdőszoba bejáratánál /kivéve Lacit, mert ő szarik rá/. Hiába, ez nem az ő napja. /Mázli, hogy be van kamerázva az egész villa, mert éjjel elfelejtettünk bevinni nekik egyet, hiába mondta a hangtechnikus, hogy érdemes lenne felvetetni a villatahókkal Évát, amint reggel a tükörbe pillant…a szerk./.
Éva kiborul, a kamerába üvöltve követeli, hogy vizsgáltassuk meg a hajába ragasztott rágón található DNS-t, és vessük össze a villatahókéval, hogy kiderüljön, kié volt. Aztán tépni kezdi a saját haját, ami kisvártatva olyan formát ölt, mint egy cséphadaróval szétvert nádas. A többiek nem mernek nagyon röhögni, mert némelyeknél azért vannak még gondok az ánuszgyűrű feszességével, kiváltképp Jerzynél, de ő amúgy sem szokott nevetni semmin, mert nem érti meg a vicceket. Pedig több nyelven beszél. És ez már önmagában egy vicc.

Éva tajtékzik, kirohan az udvarra, hogy rágyújtson egy cigarettára, de nincs egy szál sem. Itt aztán elszabadul a pokol. A szőke ciklon végigsöpör a villán, sírógörcsöt kap, csapkodja magát a földhöz, a tányérokat a falhoz, hajigál mindent szerte-szét a nappaliban, a szobában, hogy cigarettát találjon. A hajával már rég nem foglalkozik, de úgysem arra fognak emlékezni a nézők a mai adásból, hogy nem volt megfésülködve. Annyira feszült, hogy kénytelen-kelletlen a hamutartóban maradt csikkekre gyújt rá, félig még a füstszűrőt is elszívja, csak akkor nyomja el, amikor már égeti a száját. És közben vadul keresi a cigiket. A többiek magukhoz vesznek valami innivalót, Gigi csinál pár zacskó pattogatott kukoricát, majd kényelembe helyezik magukat, és érdeklődve figyelik a műsort. Tulajdonképpen Éva viszi a hátán az egész napi adást. Anikó lapít, mert ő az egyetlen, aki látta, hogy Terry Black hova szórta Éva cigarettáit, de inkább mélyen hallgat erről, mert ugyanott vannak, ahol Béci rózsaszín sapkája. Persze csak idő kérdése, mire Jerzy bőröndje is sorra kerül, és akkor aztán tényleg kiborul a bili.
És valóban. Rábukkan a kofferben a cigarettáira, a sapkára, meg Anikó ebédjének mexikói voltára utaló kukoricaszemekre, hogy a többiről már ne is beszéljünk. Megint sírni, majd toporzékolni kezd. Itt már nem csodálkozik senki azon, hogy Anikó ágyneműjének, és ágyának tegnapi cseréje óta miért nem csökkent az orrfacsaró bűz a hálóban. Azon viszont Jerzy is, de legfőképp Béci csodálkozik, hogy hol, és milyen körülmények között találta meg Éva a dohányterméket. Mindketten kiborulnak. Béci természetesen a rózsaszín sapkája miatt, Jerzy meg azért, mert abban a bőröndben tartotta a kedvenc könyvét, melynek címe: Frappáns kérdések és válaszok, avagy hogyan fektessünk le egy nőt pár perc alatt, illetve hogyan vegyünk rá egy pasit, hogy döntsön minket ágynak iziben? Röviden: FKÉVAHFLENPPAIHVREPHDMÁI. /Arról nincs tudomásunk, hogy mely fejezeteket olvasgatta gyakrabban, de a kiemelt betűket összeolvasva – merthogy csak ezek látszódtak a borítón – megtudhatják, miről árulkodott a könyv Jerzynek…a szerk.
Béci, kikelve magából követeli, hogy a tettes fedje fel a kilétét, mert feltett szándéka, hogy az illetőnek a fejébe húzza a /meg/tisztelt sapkáját. Nem jelentkezik senki. Főleg Anikó nem.
Jerzy az udvarra hajítja a bőröndjét, Éva meg kétségbeesetten próbálja kihalászni belőle a cigarettaszálakat. Csakhamar rájön, hogy nedvesen nem tudja meggyújtani őket, úgyhogy a hajszárítóját is kénytelen segítségül hívni. Ezt látván a többiek, a ricinusolaj ivó verseny után esetlegesen még bennük maradt ételt igyekeznek egy másik nyílásukon keresztül a testükön kívülre juttatni. Éva erőfeszítéseit siker koronázza, míg végül csak sikerül meggyújtania a szálakat, noha azok korántsem bírnak akkora élvezeti értékkel, mint normál állapotukban, de mint tudjuk, a szükség nagyúr! Ezt követően nyert értelmet az a jó néhány mondat, amivel nap, nap után találkoznak a dohányosok, s amiket előszeretettel mondogatnak a villatahók Évának a nap hátralévő részében:
- Olyan büdös a szád, meg az ujjaid, hogy a rosszullét kerülget.
- Le kéne már szoknod arról a szaros cigiről…
- Minek szívod állandóan azt a szart?

Béci nyomoz, mindenkit fenyeget, még Anikót is meggyanúsítja azzal, hogy biztos ő fosta tele a sapkáját, de Anikó mindent tagad, és Jerzyre keni az egészet. Viszont ezt rosszul teszi, mert Jerzy tudja az igazságot, és bosszút forral.

Alekosz igyekszik elhatárolódni mindentől, főleg attól, hogy Évával a továbbiakban valaha is fontolóra venné, hogy akár csak fajfenntartás céljából is, párzásra adná a fejét. De még a csók is tiltólistára került.

Stábnak:
Évának az esti összefoglaló után vigyétek be a vicces dolgokat tartalmazó csomagot. És kapjon egy doboz cigit is. Bebizonyította, hogy valóban nem tud élni nélküle. Fésűt nem kaphat.
Holnapra szerezzetek társasjátékokat, igyekszünk azzal csillapítani a villában eluralkodó feszültséget. „Gazdálkodj okosan!” mindenképp legyen közte, mert azt biztos sokan szeretik. :D

Kedves Olvasók! Ne feledjétek, ma is Ti döntötök az esti összefoglaló kérdésében!! Úgy folytatódik a történet, ahogy Ti szeretnétek! Szavazzatok ma éjfélig!!

Az esti összefoglaló kérdése:
survey solutions


Facebook oldalam
Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése