Losits Robi a Facebook-on

2011. március 10.

Tahó Világ - 106. napi forgatókönyv

Ébrentartó zene: Metallica: Dyers Eve, Megadeth: Symphony of Destruction,
Sex Pistols : Anarchy int he UK, Ugly Kid Joe: Everything About You, Sisters of Mercy: The Temple of Love…. Stb.

Tegnap esti élő közvetítés vége, amikor Balázs ismertette a nézők szavazatainak eredményét:
Balázs: - Sziasztok Villatahók! Mai online kérdésünk az volt, hogy „Milyen büntetést kapjon Laci, Jerzy és Béci, akik nem tudták leírni 100x az Ószövetséget héberül?” A nézők úgy döntöttek, hogy egy héten keresztül nem mondhattok „K” betűvel kezdődő szavakat. A büntetés mostantól érvényben van.
Béci: - Azt a kurva…
Balázs: - Hoppá! Mivel Béci megszegted a szabályt, újabb büntetésre számíthatsz. Ezt majd a későbbiekben ismertjük.
Béci: - Ne basszá’ má ki velem.
Balázs: - Megint kimondtad. A büntetés mértéke emiatt növekszik majd.
Béci: - Ki volt az a köcsög, aki kitalálta ezt a kurva kérdést?... /elvettük a képet és a hangot, mert a holnapi összefoglalóba is kell valami, ami miatt odaülnek a nézők… szerk./
Balázs /bárgyú vigyorral az arcán jól kihangsúlyozva a „K” betűs szavakat, elbúcsúzott a nézőktől/: - Kétségtelen, hogy kegyetlenül komplikált lehet úgy kommunikálni a körülötted lévőkkel, hogy ki kell hagyni a „K” betűvel kezdődő szavakat. Köszönöm kitüntető figyelmüket, kedves közönségünk, kedves nézőink. Jó éjszakát kívánok.

Éjszaka történt:
Szinte senki nem tudott aludni, annyira viszket már a bőrük a himlőtől… Meg annyira hangosan szólt a zene, amit a hangtechnikus elfelejtett lekapcsolni, mielőtt elbóbiskolt.
Egy darabig jártak valami vakaródzós táncot a villatahók, aztán kivonultak a nyugiszobába, ahova nem hallatszott be a zene, s egymás hegyén-hátán próbáltak meg aludni. Ez Alekosznak igen nagy kedvére lett volna, főleg, hogy a melltartókat mindezidáig nem tudták becsatolni a lányok a lábujjaikkal, de éppen ezért őt nem engedték be. Meghúzta magát a mosókonyhában, és átaludta az éjszaka hátralévő részét, míg a többiek egymással ordítoztak, mert hol Éva szörcsögött, hol Béci krákogott az influenzától, vagy éppen Jerzy miatt kellett kivonulniuk az udvarra, mert szünet nélkül fingott. Mindenki Lacinak esett, hogy miért épp aznap kellett előrukkolnia a kedvenc káposztás bablevesével, ő meg azzal védekezett, hogy úgy tudta, Jerzy nem szereti a káposztát /ezzel persze ő is megszegte a „K” betűs szavak kimondásának tilalmát, amiért megbüntetjük…a szerk./.
Reggelre úgy összeveszett mindenki mindenkivel, hogy az összes villatahó csak Alekosszal hajlandó szóba állni /ami még számunkra is hihetetlen/.

A nap főbb történései:
Ez a nap sem telik eseménytelenül. Alekosz rendkívüli módon élvezi a helyzetet, és azzal szórakozik, hogy a büntetésben lévő fiúknak olyan kérdéseket tegyen fel, amire kénytelenek „K” betűs szavakkal válaszolni. Persze gyűlnek majd a további büntetési tételek is.
/A kérdéseket és a válaszokat majd az összefoglaló végén mutatjuk meg, amikor azt a felvételt is, amikor Jerzy ráélvez a tükörre a fürdőszobában, mert Gigi nem hajlandó őt kielégíteni…meg amúgy is szereti ezt csinálni…szerk./
 
Béci fortyog a dühtől, mert végül Szandika őt hívta párbajozni, de a „K” betűs tilalom miatt egy csomó olyan szót nem tud használni, amivel szíve szerint illetné a „kis kétszínű kurvát, akinek kussolnia kellene, meg bekapnia” Béci nemi szervét. Mivel amúgy sem túl sok szót ismer, inkább csendesen kötöget egész nap, hogy legyen egy rózsaszín sálja is a sapka mellé.

Anikó titokban bevallja Alekosznak, hogy ő bármelyik híres emberbe első látásra azonnal szerelmes lesz. És fogalma sincs róla, hogy miért van ez.  /Ezt kénytelenek leszünk letesztelni, úgyhogy holnap beküldjük Terry Black-et, vagy valaki mást, ha ő nem ér rá… a szerk./
Alekosz meg elégedetten tölt magának egy kupicával, miután megbeszélt Anikóval egy találkozót a Tahó Világ végét követő időszakra.

Mivel Szandika még mindig okádékul néz ki /több nézőnk is kérdezte…miatta voltunk kénytelenek kitenni a tegnapi élő adásra a 18-as karikát/ visszamászott a takaró alá, és – mivel Anikó épp Alekosszal társalog – önmagát kényezteti. Rájött, hogy ez a legjobb, amit csak tehet, mert amellett, hogy élvezi, a viszkető ujjait sem kell folyton vakargatnia.

Gigi sem áll szóba senkivel az este történtek után, így ő is Alekosznál keresne vigaszt Béci elvesztésétől való félelmei miatt, de rájön, hogy nem a legjobb helyen kopogat. Végül úgy dönt, hogy inkább nem szól senkihez, és kitakarítja a fürdőszobát, miután Jerzy kijött onnan. Egy óra múlva már csillog-villog a fürdő… még a tükröket is tisztára nyalta.
/Srácok, az erről készült felvételt majd csatoljátok Gigi legjobb pillanataihoz… a szerk./

Stábnak:
Mivel elég nagy a feszültség a villában, és meglehetősen ordenáré dolgokat ordítoztak éjszaka egymásra a villa tahói, valamint régóta nem volt lehetőségük a játékosoknak könnyíteni a… lelkükön, úgy gondoltuk, hogy éjszakára rendelkezésükre bocsátunk egy papot. Vele mindenki megbeszélheti a legszemélyesebb érzéseit, legnyomasztóbb titkait, és a lelkipásztor feloldozást ad a meggyónt bűnök után. A lelkész úrnál a riportszobában lehet egyesével bűnbocsánatért esedezni a szennyes kiteregetése után. Akad belőlük bőven /Természetesen a legérdekesebb részeket betesszük a holnapi összefoglalóba…hehe… a szerk./.
Szóval kerítsetek egy papot! Pándy "atya" jelenleg egyéb kötöttségei miatt nem tud jönni.
A tegnap esti hangtechnikust bevettük a kreatív csapatba. 

Végezetül Alekosz  körmönfont kérdései a fiúkhoz:
- László, hogy állsz az ebéddel?
- Mindjárt kész…

- Béci, melyik állat kukorékol reggelente?
- Kibaszottuk nem érdekel, melyik köcsög állat kukorékol.

- Jerzy, melyik a Föld legnépesebb országa?
- Amerika. /itt kell majd egy kis segítség, Alekosz... a szerk./
- Ezzel mellé lőttél, légpisztoly, mert Amerika nem ország, hanem kontinens. De annyit segítek, hogy „K” betűvel kezdődik.
- Akkor Kolumbia…/Alek ingatja a fejét, Jerzy tovább találgat/… Kanada… Krakkó…
- Látod, ha nem lennél ilyen retardált bunkó, akkor tudnád, hogy a helyes válasz: Kína.
- Kína?! Azt hittem, hogy az egy gyár. Ott készítenek mindent, nem? 

Kedves Olvasók! Ne feledjétek, ma is Ti döntötök az esti összefoglaló kérdésében!! Úgy folytatódik a történet, ahogy Ti szeretnétek! Szavazzatok ma éjfélig!!! A szavazás LEZÁRULT! A villatahóknak ricinusolaj ivásban kell versengeniük...

Az esti összefoglaló kérdése:
survey software


Facebook oldalam
Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése