Losits Robi a Facebook-on

2011. március 9.

Tahó Világ - 105. napi forgatókönyv

Ébresztő zene: Singing in the Rain: Good Morning

Éjszaka történt:
Vállalkozó szellemű operatőrünk nem járt sikerrel, ugyanis Éva felriadt, mikor éppen a lába között matatott pár szőrszál után. Szerencsére ki tudott surranni észrevétlenül, viszont Éva éktelen haragra gerjedt és a békésen szundikáló Alekoszra támadt. Ez azért volt furcsa, mert nem is egymás mellett aludtak. Alek higgadtan tűrte a rá zúdított szitoktengert és banánturmixot, majd végül ennyit mondott: - Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak. 
Éva tanult a korábbi esetből, és napközben összegyűjti a nyálát egy fél literes flakonba, hogy legyen mihez nyúlnia, ha kiszárad a szája éjszaka. Hála az influenzának, gyorsan telik a turhapalack.

Mára már a legtöbb villatahón megjelennek az első himlők. Szandika azt hiszi újabb pattanások, és nyomkodni kezdi őket, majd kaparászni, míg végül fekélyes kelések lesznek az egész testén. 3 plasztikai sebész megy be a villába, hogy valahogy kameraképessé tegyék a lányt, de embert próbáló feladat elé néznek. Végül feladják, és inkább nagyobb szájat csinálnak neki, hogy attól ne lássa a testén lévő vörhenyes kömörcöket.

A lakók házi versenyt rendeznek. Akin a legtöbb himlő van, azt a többiek kötelesek Pettyes Vezírnek szólítani, és egész nap követni az utasításait, lesni minden kívánságát. A versenyt előreláthatólag Alekosz nyeri. /mert mi úgy döntöttünk… a szerk./

Alekosz kihasználja a nem mindennapi lehetőséget: a fiúknak 100x le kell írni az Ószövetséget… héber nyelven. Bécinek a többiek segítenek, mert sem írni nem tud, sem azt, hogy „kinek a verse az Ószövetség?”.

A lányoknak szájjal kell egymást levetkőztetniük, majd meztelenül készíteni az ebédet a Pettyes Vezírnek, aki róluk kívánja azt majd elfogyasztani /fene a gusztusát, ha Szandikára kerül a puding… a szerk./. Azonban az igazi kihívás ezután következik. Fel is kell öltöztetniük egymást, ehhez viszont csak a lábujjaikat használhatják. Most legalább megtudják, hogy a melltartót nem csak kikapcsolni nehéz…

Jerzy nem érti a héber nyelv ragozását, pedig ő több nyelven is beszél. Egyszer még svédül is beszélt, csak nem tudta, hogy az az. A magyar viszont olyan jól megy neki, hogy még Bécit is tanítja.

Elérkezett a Kihívás napja. Először Szandikát kell majd kihívni a szobából, erre várjuk az ötleteket a stábtagoktól. Betett neki az influenzás bárányhimlő.

Stábnak:
- Balázs gyomra úgy-ahogy rendbejött a villatahók sütije okozta gyomorrontás óta, úgyhogy ő vezetheti a Kihívást. Feltétlenül dicsérje meg Szandika új száját, nehogy a csaj kiboruljon és ne tudjuk az élő közvetítést gond nélkül lezavarni. Ha rájönne a hasmenés, akkor gyakrabban és hosszabban mutatjuk a villatahókat.
- Pisti, ma nem kell megkenni a közjegyzőt, ez még csak a Kiválasztás, nem a Párbaj, most nem szavaznak a nézők, te Isten barma!
- Ne felejtsétek a riportszobában elmondani Szandikának, hogy kinek mit mondjon a Kihíváskor, mielőtt kimondja Béci nevét, akivel párbajozni akar. 

Itt a lista:
Alekosz: „- Pettyes Vezír, bírom a burádat, és fogunk mi még maszatolni a paplan alatt, csak ne dugd át a nyelvedet a számba, úgysem elég hosszú, hogy bármit tudj vele kezdeni.”
Jerzy: „- Ojan ismerös az arcod… meg a tested… mintha már látalak volna valahol. Nem szerepelté’ a tévébe? Vagy valami filmbe? Csipázlak amugy, me’ te is olyan inteligens vagy mint én.”
Laci: „- Nagyon szeretlek téged, mert még nálam is kövérebb vagy, és nem sok vizet zavarsz itt. Remélem, nem sértődsz meg, de nem kívántalak meg sosem, mert… szóval használhatnál valami izzadásgátlót…
Anikó: „- Kicsim, téged szeretlek a legjobban, te vagy a legjobb barátom. Ne sértődj meg azon, amit Aleknak mondtam. A te ujjaidnak mindig lesz helye az ágyamban.
Béci: „- Nem tetszik az idétlen rózsaszín sapkád, és azt is utálom, hogy folyton takarítani kell utánad a vécéülőkét. Meg azért is utállak, mert szerelmes vagyok beléd.
Éva: /tőle álljon a legmesszebb, vagy vegyétek el a turhapalackot Évától!/ „- Nagyon kamáztalak, amíg nagyobb segged volt az enyémnél. Jól látom, nincs rajtad bugyi?
Gigi: „- Te ki vagy? Eddig még nem is láttalak itt a villában…”

- Akikre ezt a kendőt tenni fogom, az a személy, akivel idebent a legtöbb konfliktusom és a legkevesebb szexuális kapcsolatom volt és gyűlölöm, hogy szanaszét hagyja a taknyos zsebkendőit… Ez a személy meg nem más mint Jerzy… Laci... ja nem, BÉCI!

A Kihívás után Jerzy megkérdezi Szanditól, hogy mit jelent az „intelligens” szó, de ő sem tudja. Itt elakadnak a nyomozásban, mert fogalmuk sincs róla, hogyan deríthetnék ki.

Mindenki nagyon meglepődik azon, hogy Béci lett a kiválasztott, olyannyira, hogy este minden villatahó tátott szájjal alszik.


KEDVES TAHÓ VILÁG RAJONGÓK!

Mostantól interaktív lesz a Tahó Világ, vagyis az "Esti összefoglaló kérdésére" Ti szavazhattok! Melyik a legszimpatikusabb válasz számotokra? A legtöbb szavazatot kapott lehetőség alakítja majd a történetet, és úgy lesz, ahogy szeretnétek!! Jó, mi?! SZAVAZZATOK!!! Már a mai kérdésre is!

Az esti összefoglaló kérdése:
survey hosting

 A szavazás lezárult. A nézők úgy döntöttek, hogy a fiúk ne használhassanak "K" betűvel kezdődő szavakat egy héten keresztül. Így is lesz! :D

Facebook oldalam
Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése